Українська телеведуча Ольга Фреймут заміжня вже більше двох років. Але досі про її обранця було відомо не так багато. Днями генеральний директор "Нового каналу" Володимир Локотко вийшов із тіні і розповів, як це – жити під одним дахом із найвідомішим ревізором країни.


Хто в домі головний? Локотко в курсі

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча


Сама Ольга після народження другої дитини поділилася тим, як познайомилася із Володимиром, але він ніколи не наважувався говорити для преси:

"У нашій родині я - керівник, а Оля - креативний директор. Я відповідаю за адміністрування, за календарно-постановочний план, за бюджети, а Оля у нас - за творчість, натхнення, настрій ... ", - заявив він в коментарі "Viva".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча


Фреймут впевнена:приховувати свої стосунки дуже правильно.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча

"Усі нормальні люди так роблять, бо якщо на початку роману розказувати: "Боже, у мене все добре", а потім раптом щось не так… Я бачу, як Володя мене від усього оберігає. Не засмучує зайвий раз. До цього я думала, що дуже сильна. Та без нього тепер ніяк, наче боюся загубитися", – додала вона.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча


Як відомо, Володимир народився 21 листопада 1976. Народився він в Усть-Каменогорську, Казахстан. Отримав прекрасну освіту – в одному з Московських університетів за спеціальністю "міжнародна економічна статистика". Також закінчив Московську школу економіки і школу Останкіно.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча


У травні 2012 року був призначений на відповідальну посаду генерального директора "Нового Каналу".

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча

До цього працював над проектами таких компаній як Газпром Медіа і EastOne. 8 травня 2016 року Володимир став батьком хлопчика на ім’я Валерій (мати – Ольга Фреймут). Про те, чи була сім’я у Володимира до Ольги – невідомо.


Дивіться: Ольга Фреймут про дітей та шлюб


Нагадаємо, шоу "Оля" за участю Фреймут можуть закрити.
Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, ким працювала Фреймут до появи на телебаченні.
Також Знай.ua писав, Фреймут вперше показала свого обранця.