43-річна американська актриса і модель Шарліз Терон з'явилася на обкладинці журналу Elle.

Терон позувала в білій блузі, що оголює бюст, жакеті від Saint Laurent і джинсах. Актриса виглядала просто приголомшливо.

В інтерв'ю актриса висловилася про подвійні стандарти в Голлівуді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Жінкам доводиться працювати набагато більше, щоб уникнути провалу. Це не так критично, коли головна ставка робиться на зірку-чоловіка. Більше того, коли фільм з якоїсь причини виявився не таким успішним, як розраховували, то про нього говорять, що справа в ньому самому. Коли ж та ж ситуація виявляється з фільмом, де головну роль відіграє жінка, то тоді звинувачують її", - каже артистка.

Крім того, актриса висловила свою думку щодо недавнього скандалу з Харві Вайнштейном.

"Коли я оглядаюсь назад і думаю про свій досвід з ним, про те, що я відчуваю до нього – ми не хочемо просто йти за припущенням, але були певні речі. Це змусило мене поглянути на мої довірливі інстинкти краще. Це момент, коли ми всі перевиховуємо себе. Не тільки чоловіки, але і жінки", - сказала Терон.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість випустила новий кліп і пісню "Fetish". Так, артистка кардинально поміняла кілька сексуальних образів, позуючи то з довгим, то з коротким волоссям. Дашу привітали з прем'єрою безліч колег по шоу-бізнесу, в тому числі і подруга Слава Камінська.

"Дашуля, з прем'єрою!😍 Образи ці...😍 Один крутіше іншого! Якщо комусь не вистачає естетичного натхнення — терміново дивитися, посилання в профілі @da_astafieva", - трепетно підписала коротенький ролик Камінська.

Нагадаємо, 10 зірок, які не можуть вийти заміж.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Forbes назвав найдорожчу актрису планети.

Також Знай.ua писав, 10 знаменитих жінок розповіли про свою любов до червоній помаді.