Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, показала шанувальникам як проходять робочі будні. Відповідне відео з'явилося на сторінці співачки в Instagram.

Так, на короткому ролику видно, що Злата Огневич позує фотографам, тобто відео, зроблене під час зйомок співачки, мабуть, для якогось глянцю. У публікації зірка коротко написала "Work", що означає "Робота".

Зазначимо, що перед фотографами Злата Огневич постала в стильному образі. Для зйомки співачка одягла короткий відвертий топ на бретелях бежевого кольору і світлі брюки. На ніжках зірки видно босоніжки на шпильці, які за кольором збігаються з топом. При цьому волосся співачки розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Шанувальники в захваті від нової публікації на сторінці Злати Огневич, свої компліменти співачці вони залишають у коментарях до відео. "Вся в роботі", "Красуня", "Perfect beautiful", "Краса неземна", "Дуже ефектна. Захоплююся вами, Злата", "Вогонь", "Краса", "Класна".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич показала свого жеребця. Співачка розповіла шанувальникам, як вона любить коней, а заодно і показала фотографії з кінного клубу. Відповідні фотографії зірка опублікувала у своєму Instagram.

"Обожнюю коней з дитинства... Можу годину стояти поруч і просто розмовляти, адже вірю – ці істоти відчувають набагато більше, ніж люди! Я навіть придумала собі енергетичну терапію – час від часу вибиратися за місто і проводити час в кінному клубі. Друзі, мої відчуття потім неможливо описати словами! Як вважаєте, чи добре працює така терапія? А Ви самі колись пробували так робити?", - написала Злата в підписі до фото.

Варто відзначити, що для заміської прогулянки в кінному клубі українська зірка вибрала по-осінньому теплий і затишний образ. На фото Злата Огневич позує в білій майці, поверх якої одягла ніжно-блакитний теплий светр. На голові зірки красується стильний сірий капелюх. Також не можна не помітити нюдовий макіяж з чорними стрілками на очах і гарну укладку волосся..

Нагадаємо, Злата Огневич запалила у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.