Шанувальники бояться, що балерина зіп'ється в самоті

Instagram-аккаунт відомої російської балерини Анастасії Волочкової завжди ставав приводом для дискусій. Шанувальники, намагаючись захистити Волочкову, завжди намагаються піднести її в кращому світлі. З іншого боку коментарями засипають люди, які не люблять її як особистість і при першій можливості готові зіпсувати репутацію критикою на її сторону.


Якщо перегорнути її сторінку, можна знайти багато цікавого. Передплатники балерини не розуміють, навіщо вона публікує стільки фотографій, пози для яких не тільки вражають, але і лякають. Одна з останніх публікацій балерини не стала винятком. 42-річна спортсменка забуває, що давно не молода і виглядає вже не в такій формі, як раніше. Вік і фізичний стан її не бентежать. Тому в черговий раз користувачі соцмережі почали обговорювати її мікроблог.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Один з шанувальників балерини під її фотографією написав, що Волочкова останнім часом сильно здружилася з алкоголем. Місця в її особняку вистачило не тільки для неї однієї. Так, фанат запропонував видати Анастасію заміж. На його думку, настав час подумати про сімейне вогнище. Самотність ніколи не робить дівчат краше, а особливо це неприпустимо в її віці.

Користувачі запропонували їй перейти на пошуки чоловіка, а не виливати бруд на коментаторів.


"Бабуля знову пече. Якщо перевести її балетний вік в простий то їй 80 років, плюс бухло, коротше, не будемо суворо судити, покрутила ластами і ладушки, ми ж не в партері" – пишуть користувачі.

Нагадаємо, раніше Волочкова похвалилася Кіркоровим і Басковим, але їй ніхто не повірив.


Як повідомляв портал "Знай.uа" злісна Волочкова в шубі і сандалях похвалилася книжечкою: фото.