В мережі сімейне життя Галкіна і Пугачової завжди залишалася в топі найбільш обговорюваних тем

Шанувальники один час засуджували молодого Галкіна за любов до примадонни, а потім змирилися. Були припущення, що у нього є всі ознаки геронтрофілії. Потяг до дорослих жінок – досить поширене психологічне явище, що виражається в поведінці чоловіків. У Галкіна був вибір, але він обрав Аллу. Інших пояснень, чому це сталося, просто немає.


У цьому році мережу підірвала інформація про новий роман з молодою панною. Обраницею нібито стала 33-річна Юлія Баранова. Їхні стосунки навіть зайшли набагато далі, ніж простий роман. Були чутки і про розлучення з Пугачовою.

Багато фанати повністю заперечували цю інформацію. На їхню думку, зірці російської естради просто неможливо змінити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Цікаво, що з появою подібних відгуків Барановська почала різко міняти свій стиль і навіть намагатися бути схожою на Аллу. Найімовірніше, дівчина просто прислухалася до думки коментаторів і таким чином намагається утримати Галкіна. Це одна з версій. І це стосується не тільки одягу, але і рис обличчя.

Як зазначив один з користувачів: “Старієш, красуня”. Чому це відбувається і чи дійсно Барановська звернулася до пластичного хірурга, щоб хоч чимось бути схожою на Пугачову.


Нагадаємо, раніше ми писали про те, что минуле Пугачової і Галкіна поставило крапку у скандалі зі зрадою.

Ще влітку в мережі почали поширюватися подробиці про зради Галкіна, який закрутив роман з Юлією Барановської. Проте далі - більше, адже стало зрозуміло, що Юлія - не єдина коханка шоумена, в цьому списку значиться ще Світлана Лобода, яка, ймовірно, народила доньку від Максима, а також Крістіна Орбакайте, син якої підозріло схожий на Галкіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Галкін довів: Пугачова розплакалася під час співу, заспокоювали всій майданчиком.

Також Знай.uа" писав, Лобода, Бузова і навіть Орбакайте: мережу шокував список коханок Галкіна.