Голлівудська актриса Шарліз Терон нещодавно відвідала світський захід, на якому затьмарила всіх.

На вечорі ELLE Women in Hollywood у Лос-Анджелесі 43-річна Шарліз з'явилася в сміливому вбранні з глибоким декольте.

Образ актриси складався з плісированої спідниці, напівпрозорої білої блузки, з-під якої виднілася чорна мереживна білизна. Яскрава помада і замшеві чоботи зробили образ Терон по-справжньому сексуальним.

Крім цього актриса розповіла деякі подробиці свого материнства.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Як по мені, так уже дуже пізно. Я відчуваю себе втомленою мамою, яка випила багато горілки", - заявила Терон.

Шарліз виховує двох прийомних дітей: 7-річного Джексона і дворічну Августу. Вона також поділилася тим, що для неї материнство - це привід прагнути до досконалості.

"З появою сина і дочки я стала дуже терплячою людиною, хоч не могла похвалитися цією рисою раніше. Тепер мене стримують думки на кшталт: "Мені треба піклуватися про цих двох малюків, так що треба бути спокійнішою". Але це непросто, я втрачаю самовладання", - розповіла білявка.

Раніше повідомлялося, що 43-річна американська актриса і модель Шарліз Терон з'явилася на обкладинці журналу Elle.

Терон позувала в білій блузі, що оголює груди, жакеті від Saint Laurent і джинсах. Актриса виглядала просто запаморочливо.

В інтерв'ю актриса висловилася про подвійні стандарти в Голлівуді.

"Жінкам доводиться працювати набагато більше, щоб уникнути провалу. Це не так критично, коли головна ставка робиться на зірку-чоловіка. Більше того, коли фільм з якоїсь причини виявився не таким успішним, як розраховували, то про нього говорять, що справа в ньому самому. Коли ж та ж ситуація виявляється з фільмом, де головну роль відіграє жінка, то тоді звинувачують її", - каже артистка.

Нагадаємо, 10 зірок, які не можуть вийти заміж.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Forbes назвав найдорожчу актрису планети.

Також Знай.ua писав, 10 знаменитих жінок розповіли про свою любов до червоній помаді.