Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве селфі з сином. Фото було зроблено десь у дворі на тлі золотого листя високих дерев.

На знімку Потап позує, злегка нахиливши голову і тримаючи в руці м'яч. Поруч стоїть його 10-річний син Андрій у футболці з веселим принтом. "Тепла осінь", - коротко підписав фото Олексій Потапенко. Адже осінь в цьому році дійсно тепла. До того ж, на фотографії співак з сином позує в футболках.

Шанувальники були в захваті від милого сімейного фото улюбленого репера з його таким вже дорослим сином і почали коментувати веселе селфі в записі Потапа.

"Коли ви встигаєте з дитиною час проводити?", "Андрюха – красунчик", "Класні", "Потапчики, ви круті красунчики. Син молодець, хороший хлопчик", "Копія мами", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Потап привів свого сина у зіркову тусовку. 10-річний хлопчик разом із зоряним татом прийшов на танцювальне шоу "Танці з зірками". Потап минулої неділі став ведучим зоряного балкона в дев'ятому ефірі "Танців з зірками". Його тандем з Юрієм Горбуновим розрядив хвилювання, яке панувало в той вечір на паркеті.

Відразу після танцю Мішель і Жені Кота Потап запросив на балкон свого 10-річного сина Андрія, щоб разом підтримати улюблену пару. "Весь у батька!" - прокоментував шоумен імпровізацію сина, який у свої 10 років вже проводить концерти і церемонії.

Раніше повідомлялося, що Потап проміняв Настю на пишногруду модель. Репер показав цікаве селфі з пишногрудою моделлю. На знімку, який Потап опублікував у своєму Instagram, він позує в компанії світловолосої дівчини з величезним декольте і стрічкою "Міс Земля Венесуела". Зазначимо, що менш, ніж за добу фотографія зібрала понад 20 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів від шанувальників. Судячи з геолокації, Олексій Потапенко зустрів біляву красуню в аеропорту Маямі.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.