Буквально нещодавно скандальна блогер мережі LiveJournal Олена Міро у своїй новій статті прокоментувала особисте життя екс-дружини Сергія Шнурова Матильди і висміяла її нового кавалера.

"Був-загув чоловік Шнур, став коханець Шпонька! Сергій Шпонька - ресторар. Слухайте, а молодець Матільда! Випити, гульнути вона любить, а значить ресторатор - це найкращий для неї вибір… Авторитет серед подруг-п'яниць при цьому тільки підвищиться", - написала Міро.

Також журналістка впевнена, що Матильда з новим бойфрендом продовжить вести свій звичайний спосіб життя і гуляти по ресторанам з алкогольними напоями, і робила це будучи дружиною скандального російського музиканта Сергія Шнурова. За словами Міро, Матильда в черговий раз завела вигідний для себе роман.

Матильда і Сергій Шнуровы

До речі, що Матильда Шнурова поділилася з шанувальниками своїми думками з приводу розлучення з солістом групи Ленінград Сергієм Шнуровим. Колишня дружина знаменитого виконавця на своїй сторінці в Instagram розповіла, що вона, відчуває смуток через розлучення, але також повідомила, що не шкодує про це.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше колишня дружина співака Сергія Шнурова Матильда вперше розповіла про те, що вона думає з приводу розлучення. Вона повідомила, що розділ майна пройшов нормально, а прізвище міняти Шнурова не стане.

Нагадаємо, що засновник рок-гурту "Ленінград" Сергій Шнуров, якого нещодавно бачили в одному з рагсів Санкт-Петербурга разом з молодою дівчиною, не спростував чутки про близьке весілля. Інформацію про четверте одруження артист сприйняв з гумором.

Як повідомляв портал Знай.uа, 32-річну екс-дружину Сергія Шнурова засікли в аеропорту "Пулково" з невідомим чоловіком. Пара, не приховуючи почуттів. цілувалась і обіймалася. Користувачі мережі впевнені, з Пулково закохана пара вирушила відпочивати за кордон.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час. У соліста гурту "Ленінград" двоє дітей – 25-річна дочка Серафіма і 18-річний Аполлон.