Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Варто відзначити, що це рекламний пост, за який знаменитість отримує близько мільйона доларів.

На постановочній фотографії, зробленій і відретушованій явно професійним фотографом, Кім Кардашьян позує в спокусливому латексному боді блакитного відтінку. При цьому модель зігнулася на дивані в сексуальній позі і дивиться у величезне дзеркало. А ось дзеркало це тримає абсолютно голий манекенник з ідеальним рельєфним тілом. Внизу лежить шматок синього шовку, який, мабуть, впав з плечей засмаглого красеня.

"@kkwbeauty by David LaChapelle! A New collection featuring 7 Pressed & Loose Powder Pigments, all in bright & jewel-toned shades!!!!! Available this Friday 10.19 at 12PM PST", - підписала своє фото світська левиця, рекламуючи косметичний бренд.

Раніше повідомлялося, що син Кардашьян змусив фанатів сперечатися, що у нього в роті. Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком з дітьми в Instagram. Так, знаменитість в рожевому костюмчику вийшла на прогулянку з 2-річним сином Сейнтом і 9-місячною донькою Чикаго. Особливо уважні шанувальники примітили соску в роті підрослого сина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Сумую за своїми малюками!!! І так, матусі, це не соска, він їв цукерку!", - тут же розвіяла всі чутки Кардашьян. За 10 годин кадр набрав більше 2,2 млн. лайків, а фолловери були розчулені милим знімком. Деякі також написали, що Кім могла і не виправдовуватися, адже це її діти і вона може їх виховувати, як хоче.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.