Останнім часом українська хореограф, зірка телепроекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко часто балує шанувальників в соціальних мережах фотографіями своїх найрідніших – сина і чоловіка. Так, нещодавно зіркова танцівниця відсвяткувала другу річницю з дня весілля зі своїм чоловіком Олексієм Івановим.

У своєму Instagram 30-річна чемпіонка з бальних танців опублікувала зворушливу сімейну фотографію. На знімку Олена та її чоловік Олексій сидять на ліжку, а чоловік тримає на руках маленького синочка Олексія-молодшого.

"Сьогодні наша річниця весілля. Вже 2 роки я щаслива, що цей чоловік дістався саме мені, і я можу офіційно "мучити" його своїми танцями. Але найголовніше, що сьогодні також 3 роки з дня нашого знайомства. І ось через три роки нас вже троє. Дякую тобі, коханий, за цей щасливий час, за тебе і тебе в мініатюрі", - написала під фото зірка.

Зазначимо, що для сімейної фотосесії Олена Шоптенко вибрала просте світле плаття, а кучеряве волосся розпустила. А ось її чоловік, крім темної футболки і штанів, одягнув ще й яскраві сині шкарпетки з мультяшними принтом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники хореографа були в захваті від такого милого сімейного фото і засипали Олену компліментами і привітаннями.

"Зі святом вас! Ви дуже гарна пара! Бажаю вам зустріти разом ще не одну річницю весілля! Прожити разом багато років, бути і в горі, і в радості, а також, ще братика чи сестричку для маленького Олексія", "Альона, Вам пощастило з чоловіком, а синочкові з такими класними і талановитими батьками", "Щастя Вам, любові взаємної, і всього самого доброго", "Вітаю! Живіть довго і щасливо", "Ви чарівні. Вітаю", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олена Шоптенко показала всім, як потрібно виглядати після пологів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі спливли архівні фото "Танців з зірками".

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Олена Шоптенко знялася у відвертій фотосесії.