Автомобіль Надії Мейхер "знає" те, чого не знають навіть її найближчі люди. Співачка розповіла про свого "залізного коня" і пояснила, чому у неї ніколи не буде особистого водія.

Відома українська співачка, актриса, телеведуча і колишня солістка золотого складу групи "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська показала в Instagram свого "залізного коня". За словами зірки, її автомобілю відомо те, чого не знають навіть найближчі люди. Саме тому у Надії немає особистого водія.

"Мій вірний "залізний кінь"... якби він міг говорити, мені б довелося його спалити. Скільки всього він знає про мене... Ні одна людина, навіть найближчі, не відають і не бачили те, що ВІН! Почасти саме тому у мене ніколи не було, немає, і не буде водія. Ну, і звичайно тяга до усамітнення, так хоча б у машині, переїжджаючи з пункту А в пункт В,С,D і т. д", - підписала знімок в машині співачка.

Зазначимо, що на фото співачка позує без макіяжу з дивним виразом обличчя. Мейхер виглядає постарілою і втомленою, хоча шанувальники не звертають на це увагу. Вони вважають Надію красунею, яка не боїться показувати себе природною. Більш інтригуючим виявився коментар зірки, у якому вона натякнула на свій неангельский характер. Виявляється, зірці є що приховувати: від рідних, так і від прихильників.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Підписники заінтриговані таємницями Надії. Звичайно ж, вони попередили кумира про можливі небезпеки і порадили їй бути обережнішою з думками вголос. Як відомо, Надія Мейхер-Грановська виховує трьох дітей: сина Ігоря, дочок Анну і Марію. Вона – щаслива мама і успішна шоувумен. Багато хто вважають знаменитість прикладом для наслідування.

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.