Солістка популярної російський рок-групи "Маша і ведмеді" Марія Макарова в суботу, 13 жовтня, звернулася в поліцію Москви із заявою про побиття.

Цю інформацію повідомили в прес-службі ГУ МВС по Москві, передає ТАСС.

У відомстві зазначили, що за даною заявою вже розпочато перевірку.

Марія Макарова

За словами виконавиці, її побили сусіди під час побутового конфлікту. Пізніше дані підтвердило джерело.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вокалістці групи "Маша і ведмеді" Марії Макаровій завдали кілька ударів, у результаті яких вона отримала тілесні ушкодження" повідомило джерело агентству

Деякі ЗМІ розповіли, що Марію Макарову нібито побили за те, що вона захищала композитора Олександра Кулигіна, у якого намагаються відібрати нерухомість.

Зазначимо, "Маша і Ведмеді" – російська рок-група. У 1997 році її створила Марія Макарова. Найпопулярніша пісня колективу – "Любочка".

Нагадаємо, на скандально відомого російського співака, фронтмена групи "Ленінград" Сергія Шнурова напали: його побив власний шанувальник. Зараз буде трошки смішно, але отримав артист не за свої переконання, не за зміст пісень, не за п'яну витівку, а нібито за те, що занадто мало віршів пише.

Про це Шнур написав у соціальних мережах, виклавши оповідання у віршах. Ну, як замовляли, словом. До посту в Instagram Сергій також прикріпив фото, на якому зображений з величезним синцем під оком.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у львівській школі стався досить неприємний інцидент. Так, у навчальному закладі №55 фізрук продемонстрував свої фізичні навички на першокласнику. Мати дитини заявила, що вчитель фізкультури побив хлопчика.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Кременчузі, що на Полтавщині посеред вулиці стався справжній бойовик між жінками ромської національності. Відео інциденту опубліковано у вівторок, 2 жовтня, на YouTube-каналі міста.