Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила поспівчувати дітям, які загинули під час теракту в Керчі. Варто нагадати, що 17 жовтня у політехнічному коледжі у Керчі стався вибух і стрілянина, винуватцем яких став 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков. Так, артистка чомусь вирішила поставити в кінці сумного посту свій фірмовий хештег #анастасіяволочкова.

"Господи, яка ж страшна трагедія в Керчі.😔 І дітки загинули... Цей теракт, влаштований покидьком приніс багато горя в сім'ї... Мої співчуття близьким загиблих..🙏🏻 #анастасияволочкова", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "В караоке підеш?", "Наша Одариваемая сумує хвилин 5, поки натикує пост в інсті. Сьогодні ж ввечері знову буде заливати кулі в караоке.", "Піди винця хряпни", "А хештег чому про себе кохану!? Рідкісна тварина".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.