Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram сумним фото мавпочки біля сміттєвого бака. Виявляється, не все так погано:знаменитість просто вирішила зробити генеральне прибирання і викинула безліч речей. Так, артистка зізналася, що зберігала деякі непотрібні папірці і косметику по 10 років.

"Вирішила нарешті навести порядок. Виявилося, що в будинку є кууууупа непотрібних речей, ви навіть не уявляєте цю купу! Виносили десятки пакетів в дві руки😭 непотрібні папірці, квитанції, яким вже років з 10, стара косметика...напевно, це відгомони совка, коли нас вчили зберігати все подовше. Тепер якось аж всередині вільніше стало, викинула половину минулого життя💪", - похвалилася успіхами Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Мавпочку шкода", "Провела таку ж ревізію! Винесла купу речей! Іграшок! Посуду! Взуття, постелі... мені здається, можна було заповнити ще одну квартиру...", "А мавпочку можна було в дитячий будинок віддати 👀", "Я теж обожнюю все викидати) своєрідний кайф отримуєш від цього 😂", "Розумниця.... Спонукаєш й мене до дії😁😁😁. Буду і я своє барахло шерстити💪✊".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.