Російські фанати Стінга нещодавно дізналися невтішну новину – артист категорично відмовився там виступати і скасував абсолютно усі заздалегідь заплановані на території РФ концерти.


Стінг не виступатиме в Росії: співак пояснив причини

Стінг
Стінг


Як зазначають у близькому оточенні виконавця, його обурила наявність "елітних" лож на сценах та проведення окремих корпоративів, на один з яких артиста днями також запросили.


Підтвердив цю інформацію й організатор заходу, а сам Стінг назвав таку ситуацію "поверненням у Середньовіччя":

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Стінг
Стінг

"Я буду виступати для нормальної публіки. Я бажаю бачити фан-зону, за яку не вимагатимуть неймовірних грошей", - прокоментував своє рішення артист.

Стінг
Стінг

На його думку, концерти повинні бути більш зручними, аби люди мали змогу вільно танцювати поруч зі сценою, а не так, як це буває на московських майданчиках.


Однак організатори в Москві і Петербурзі наполягають, що спеціально відведені зони – нормальна практика, і демонтувати їх ніхто не збирається.

Стінг
Стінг


Також Стінг висловив свою підтримку казахстанським нафтовикам і газовикам, скасувавши концерт, який повинен був відбутися в столиці країни Астані. В останній момент співак оголосив, що не буде перетинати "лінію віртуальних пікетів", щоб виступити на фестивалі "День міста Астани".


Дивіться: Sting - Fragile


Нагадаємо, Олег Винник розповів, чому відмовився виступати у Росії.
Як повідомляв Знай.ua, російський актор серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін звинуватив українців у страшних речах через прагнення отримати Томос про автокефалію.
Також Знай.ua писав, колишній соліст гурту "Тартак" Олександр Положинський представив нещодавно емоційний хіт на підтримку наших футболістів та вболівальників "Ось тобі моя рука".