Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram невеликий уривок з нової пісні. Так, 18 жовтня у знаменитості вийшла пісня "Сон", якою вона інтригувала своїх шанувальників цілий тиждень. Артистка присвятила композицію чоловіку Мурату, який нещодавно попався на зраді.

"СОН 💭Music by @90210.group", - лаконічно підписала ролик Лорак. Фолловери не змогли пройти повз: "Недодіва хайпить на власній драмі, лише б підняти бабла - огидно (бридко)", "Не подобається😑соррі", "Останні пісні,як сіра маса.Крім дуету з Мотом.А раніше кожну пісню впізнавали з перших нот...", "Жах 😱 Зовсім не схоже на Ані Лорак 🤔", "Пісня про Мурата -шмурата", "Ось вам і сон.....😢".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.