Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість позувала у ніжному бікіні власного бренду, виставивши напоказ величезні груди. Так, дівчина розповіла про неймовірно низькі ціни на будь-який купальник.

"Купи бікіні за 10 доларів на фінальному розпродажі!", - прорекламувала Чері. За 12 годин кадр набрав майже 109 тис. лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Шанувальники завалили Ану компліментами, розхвалюючи пишні груди і сталевий прес.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.