Нова українська комедія "Скажене весілля" виробництва "Прототип продакшн" і FILM.UA за підтримки Держкіно України встановила нові рекорди касових зборів серед художніх фільмів України.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Державного агентства України з питань кіно.

"За два вихідні загальний бокс-офіс стрічки, що вийшла в широкий прокат 4 жовтня, склав 30 мільйонів 786 тисяч 504 гривні, а на широких екранах її вже подивилися 359 979 тисяч глядачів. Ці цифри стали абсолютним рекордом серед ігрових фільмів українського виробництва" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, картині вдалося зібрати 17 мільйонів 674 тисячі 13 гривень протягом другого вікенду. Повідомляється, що її подивилася 201 тисяча 556 глядачів. Вперше в історії сучасного українського ігрового кіно на другий тиждень прокату зростає кількість проданих кінотеатральних квитків.

Нагадаємо, в четверг, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля". Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало багато українських селебрітіз.

Комедія "Скажене весілля" – це український повнометражний фільм, режисера Влада Дикого і дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера. У фільмі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Олександр Бегма.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", більше всіх блищала на показі фільму відома українська телеведуча Катя Осадча. Воно й не дивно, адже її чоловік – успішний телеведучий Юрій Горбунов дебютував як продюсер повнометражного фільму. Для походу в кіно Катя обрала вбрання, який ЗМІ вже охрестили як "образ нареченої".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у фільмі розповідається про те, як директор провінційного краєзнавчого музею Василь Середюк забезпечив своїй дочці навчання у Франції. Вона зустріла хлопця, який зробив їй пропозицію.