Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Пітер, щоб відвідати свого батька, який прикутий до інвалідного візка. Так, відразу по приїзду, артистка чомусь почала рекламувати дивани.

"Сьогодні приїхала у рідний Пітер. Справа в тому, що мій тато інвалід..😔 10 років тому його розбив інсульт.. Він не говорить і паралізована права сторона..😔 На жаль, люди, що знаходилися з ним ці роки запустили і тата і його квартиру, куплену йому мною багато років тому. Я вирішила взяти ситуацію в свої руки і змінити умови життя батька. Дізнавшись про ситуацію, що склалася, мені запропонували свою підмогу компанія @fluffypuffy.ru 👍🏼 Один новий диван для батькової квартири обраний! Дякую, шановні, за доброту і милосердя!🙏🏻 Ви справжні люди!👍🏼🙏🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Все змішалося, люди, коні. Настя, зупиніться! Чому мені за вас соромно?!", "Паралізований чоловік не повинен спати на дивані, йому потрібне спеціальне ліжко.", "Вже і тато-інвалід "у справу" пішов. Все заради реклами! Соромно як....", "А навіщо покупку дивана для тата перетворювати на шоу?" "Пі*дець. Приїхала типу до тата. За рекламою ти приїхала!".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Вбрання для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.