В 4 ранку 18 жовтня помер син засновника української групи "Ненсі" Анатолія Бондаренко Сергій. Йому був 31 рік. З 2007 року хлопець співав у колективі разом з батьком.

"Сьогодні о 4:04 помер Сергій", - написав Анатолій Бондаренко у своєму Фейсбуці.

Смерть Сергія не пов'язана з нещасним випадком, але говорити про причини не стали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Уродженець Донецької області Анатолій Бондаренко заснував групу "Ненсі" в 1992 році. Завдяки хіту "Дим сигарет з ментолом" колектив швидко став популярним на теренах СНД. Їх хіти тоді звучали з кожного приймача та магнитофону. А своєю назвою група зобов'язана дівчинці, яку Анатлий зустрів у таборі Славяногорська.

"У 80-ті роки в піонерському таборі "Донецька юність" у Слов'яногорську я зустрів дівчинку, вона була в групі іноземних дітей, її звали Ненсі, - згадував Бондаренко. - Вона вчила російську мову, сиділа з нами вечорами біля вогнища, і я закохався в неї. Потім вона поїхала, звичайно, але в моїй пам'яті залишилася. Любов семикласника - це велика сила. І коли ми шукали назву для групи, перебрали 150 варіантів, але зупинилися на "Ненсі".

Анатолій намагався знайти дівчину на ім'я Ненсі і навіть зняти цілий фільм про це історії. Але пошуки поки не увінчалися успіхом.

Раніше повідомлялося, що пішов з життя видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич. Про це повідомляється на сайті футбольного клубу "Динамо".

Серед причин смерті називають хворобу Паркінсона, на яку тренер страждав багато років. Олегу Базилевичу було 80 років.

Легендарний футболіст грав за "Динамо" на позиції нападника з 1957 по 1965-й рік. Провів 161 матч і забив 53 голи. Як тренер він очолював "Динамо" на пару з Валерієм Лобановським у середині сімдесятих.

Нагадаємо, голлівудського актора знайшли мертвим у власному будинку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", пішла з життя легендарна актриса.

Також Знай.uа" повідомляв, що "Лоуренса Аравійського" пішов з життя на 93-му році.