Опальна українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, засвітила груди під час танцю. Відео з'явилося в Історії в Instagram.

Лорак опублікувала відео, де вона у відвертому білому халаті на голе тіло станцювала під пісню Тоні Брекстон "Unbreak my heart", у своїх InstaStories. При чому співачку абсолютно не бентежив факт відсутності білизни і те, що при різких рухах пікантна частина її тіла значно оголюється.

Раніше ми писали, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram невеликий уривок з нової пісні. Так, 18 жовтня у знаменитості вийшла пісня "Сон", якою вона інтригувала своїх шанувальників цілий тиждень. Артистка присвятила композицію чоловікові Мурату, який нещодавно попався на зраді.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також раніше писали, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дебютний вихід на подіум своєї маленької доньки Софії. Так, дівчинка взяла участь у модному показі, позуючи в пишній сукні, а горда зіркова мама ніжно назвала її принцесою.

Ані Лорак
Ані Лорак

Зазначимо, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, зраджує співачці. Його привселюдно зловили на зраді. Мурат не став виправдовуватися, визнавши свою провину.

Повідомляється також про те, що він знімав для коханки елітну квартиру. Ані Лорак не стала піднімати гучних скандалів. Вона просто перестала з'являтися на заходах з обручкою на безіменному пальці.

Ані Лорак
Ані Лорак

Співачка стала запрошеною гостею проекту "Star Masterclass", де вона дала пораду щодо стосунків.

"Я думаю, якщо жінка хоче бути з чоловіком і дала йому про це зрозуміти, а він не готовий, тоді треба прощатися. Тому що дива не станеться. Це просто не ваш чоловік" заявила артистка.

Нагадаємо, Лорак після зради чоловіка розповіла, як правильно будувати стосунки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Лорак оригінально звернулася до невірного чоловіка.

Також Знай.uа писав, що Лорак у перуці засвинячила машину.