Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram миле осіннє відео, чим знатно потішив своїх численних шанувальників. У ролику артист сидить на траві в оточенні жовтого листя і грає на гітарі. А також розповідає новини і плани щодо свого туру.

"Ми розпочали другу частину туру "Ти в курсі". Попереду три тижні і 12 концертів. У деяких містах по два концерти. Але всі ці концерти будуть відбуватись на закритих майданчиках, тому що вже осінь і потрібно виступати там, де тепло. До зустрічі, я вас всіх люблю. Будемо співати, танцювати і веселитися", - повідомив Олег Винник в своєму відеозверненні.

Шанувальниці артиста не залишилися байдужими і почали запрошувати Винника в свої міста, а також засипати компліментами і зізнаннями в коханні. Ось, що пишуть користувачі в коментарях до цього ліричного відео.

"Дуже гарне відео, тепле, душевне", "Супер", "Осінь, яскраві фарби. Атмосфера так і заворожує", "Ви даруєте радість і тепло в будь-який час року! З нетерпінням чекаю", "Я вам бажаю всього найкращого!", "Ми вас любимо", "Олег, удачі в турі! З нетерпінням чекаю нових зустрічей", "З вами завжди тепло", "Справжній, милий, щирий", "Дякую за таке чудове відео. Давно мріяла побачити вас з гітарою. З нетерпінням чекаю зустрічі в Києві", - пишуть вовчиці в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Винник одним відео показав все своэ життя. Олег Винник опублікував на своїй сторінці в Instagram веселе відео, чим потішив своїх численних шанувальників. Судячи з підпису, це відео було знято в Дніпрі і змонтовано під пісню самого Винника. Так, в ролику ми бачимо Олега Винника, який приїхав на концерт разом зі своєю командою. На стадіоні його зустрічають тисячі відданих шанувальників, левова частка яких – жінки та дівчата різного віку. У підписі до відео говориться: "Дніпро, Метеор і більше 20 тисяч ваших щирих посмішок".

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.