Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала своїм шанувальникам, що осінь створена не тільки для бежа чи бургунді, але і для більш свіжих відтінків, наприклад, лавандового. Відповідні фото знаменитість опублікувала у своєму Instagram.

Так, для ніжної осінньої фотосесії 31-річна наречена Джейсона Стетхема вибрала світло-лілове плаття американського бренду Ellery. Цей наряд призначений для участі в шоу Extra, а доповнила вона його мінімалістичним білими мюлями на шпильці. Ще одна родзинка її вбрання криється у високому розрізі, що надає пікантності образу, оголюючи стрункі ніжки моделі. Також ми бачимо легкий нюдовий макіяж на обличчі моделі і розпущене волосся. Завершують образ масивні білі сережки в тон взуття.

До речі, не тільки Хантінгтон-Уайтлі цієї осені вибирає лавандовий стиль. Серед прихильниць цього пастельного відтінку виявилися герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і дружина відомо футболіста і дизайнер Вікторія Бекхем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кохана Джейсона Стетхема завалила Instagram вульгарними фото. Судячи з усього, після тривалої перерви, пов'язаної з народженням первістка, Розі Хантінгтон-Уайтлі повертається до активної модельної діяльності. За останні місяці в мережі з'явилося кілька фотосесій Роузі, а буквально днями вона порадувала шанувальників новими кадрами зі зйомки в нижній білизні.

На знімках, які з'явилися в особистому мікроблозі коханої Джейсона Стетхема в Instagram, вона позує в чорній мереживній білизні, лежачи на дивані. Багато шанувальників моделі переживали, що після пологів їй буде складно повернутися в колишню форму, але завдяки цим фото стає очевидно, що Хантінгтон-Уайтлі знову в строю, а її тіло – ідеальне і дуже сексуально.

Нагадаємо, кохана Стетхема блиснула "персиками" у відвертому вбранні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Стетхема показала змінену фігуру.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів.