Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Це і не дивно, адже на спокусливу співачку підписані 4,6 мільйонів користувачів. Так, в цей раз Сєдокова вирішила показати в мережі свою осінню прогулянку в парку компанії маленького сина Гектора. А у підписі до фото Анна розповіла, що сталося на цій прогулянці.

"Вчора ми гуляли в парку з малюком і всією нашою галасливою компанією, через годину ми дізналися про страшну подію. Там, у парку, Гектор раптом побачив на лавочці бабусю, він дуже швидко побіг до неї і закричав «баба, баба»! Вона радісно простягла до нього руки, потім дістала з кишені цукерку і дала йому. Цукерка була шоколадна і ми такі ще не їмо, але я чітко відчула, що ми повинні її взяти. Я відломила маленький шматочок і дала Гекторові, решту з'їла сама. Ми сказали спасибі, а Бабуся, якій на вигляд було років 70, розповіла нам, що в неї нікого немає. Що у неї була дочка і вона загинула в авіакатастрофі. За кілька днів до весілля, а тепер, вона приходить в парк і завжди бере з собою цукерки для дітей... Той, кому потрібна допомога, набагато ближче, ніж нам інколи здається. У парку, у класі, у переході чи на вулиці. Жорстоке життя змушує нас бояться людей, але ми повинні триматися. Питати «як справи», «чим допомогти» або просто посміхнутися незнайомцю і говорити близьким поки не пізно «люблю» ...", - написала Седокова у підписі до фото.

Зазначимо, що для прогулянки з дитиною Анна Сєдокова вибрала простий і зручний наряд. А саме – сірі спортивні штани, джинсову куртку, кросівки та кепку. На фото вона позує в парку з сином, а також з бабусею, про яку розповіла в підписі до світлини. Шанувальники захоплюються постом співачки і активно коментують фото.

"Читаю і просто плачу. Ганнуся, у вас величезне серце і добра душа! Ви просто молодець. Дуже приємно читати і бачити, що не дивлячись ні на що не зазналися, а залишилися щирою і справжньою", "Правильні слова! А то зараз багато черствих людей, це засмучує", "До сліз! Почитавши коментарі, розумієш і радієш, що світ не без добрих людей! Здоров'я всім!", "Дуже зворушливо", "Молодець, щастя вам, Ганнусю!", "Згодна з кожним Вашим словом!", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.