Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі.

Так, в цей раз Ольга Сумська поділилася з фоловерами фотографією, на якій зображена разом із відомий українським коміком, лідером студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським. На знімку артисти весело посміхаються, а в підписі до фото Ольга повідомила, що вони з Володимиром озвучують нову комедію "Я, ти, він, вона".

"Творчий початок дня! З Володимиром Олександровичем на озвучці нової комедії #ятыонона", - коротко підписала фото українська актриса.

Як відомо, зараз студія "Квартал 95" активно працює над створенням нової української комедії під назвою "Я, ти, він, вона". У фільмі головні ролі дісталися Володимиру Зеленському, Наді Дорофєєвій, Євгену Кошовому та литовській актрисі Агне Грудіте. Крім них, у фільмі знялися й інші українські знаменитості, такі як Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Сергій Бабкін та інші. Відомо, що стрічка вийде в широкий прокат напередодні нового року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська показала ніжного пухнастика. Актриса опублікувала два милих знімки, на яких вона позує з милою маленькою собачкою на руках. Фото актриса підписала коротко: "Маленьке сонечко на майданчику подарувало гарний настрій". І справді, тварина виглядає дуже мило, така точно може розвеселити у розпал робочого дня. Шанувальники актриси засипали її фото компліментами і розхвалили милого собакена, який ніби створений для милих фотосесій.

Нагадаємо, Ольга Сумська потрапила в реанімацію прямо з пляжу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.