Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковьскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, на цей раз продемонструвала в мережі інтригуюче фото. На знімку модель позує не одна, що викликало у фанатів підозри, що хлопець на фото – бойфренд зірки.

Так, на опублікованій фотографії Емілі Ратаковські у відвертому вбранні з глибоким декольте сидить на колінах у хлопця. Все це відбувається, очевидно, на якійсь вечірці. При цьому бойфренд однією рукою палко обіймає дівчину за талію і загадково дивиться в камеру.

У підписі до фото модель не вказала, що це за чоловік, на коліна до якого вона сіла. Однак там з'явилося кілька смайликів у вигляді сердечок, що тільки підігріває припущення шанувальників про статус хлопця на фото.

Зазначимо, що Емілі Ратаковські є досить популярною дівчиною в соціальній мережі Instagram – на її сторінку підписані 20 мільйонів користувачів. А нове фото в записі моделі всього за декілька годин зібрало 350 тисяч лайків і сотні коментарів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ратаковські шокувала фанатів новим фото. Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, на цей раз продемонструвала відмінну фігуру і гарне плаття. Ось тільки вона сфотографувалася в дивному місці, в дивній позі і з не дуже вдалим виразом обличчя для реклами американського інтернет-магазину eBay. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, модель опублікувала рекламний пост з явно не дуже вдалою фотографією. На знімку Ратаковські позує в місці, схожому на курилку бару. На ній відверта атласна сукня червоного кольору і коричневі чоботи до колін. Дівчина мабуть, хотіла продемонструвати сексуальний вигин тіла, але на фото це виглядає якось неприродно. До того ж, багато питань викликає вираз обличчя моделі.

Нагадаємо, груди Ратаковьскі побачив весь Instagram - рушник підвів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.