Всесвітньо відома американська супермодель Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій солідний вік залишається цікавою для модних глянців. Нещодавно, у свої 52 роки, Кроуфорд стала головною героїнею ювілейного номера іспанського Vogue, який відсвяткував 30-річчя. Тепер же красуня показала свою природну красу.

Навіть у 52 роки Сінді Кроуфорд тримає себе в формі і не боїться показати шанувальникам, як виглядає без грама косметики. Проте час все ж бере своє, і багато хто розуміє, що їх улюблениця старіє. Так, на сторінці знаменитості Instagram з'явилося її ранкове фото зі спортзалу. Сінді Кроуфорд вирішила показати, що починає свої тренування дуже рано. На знімку знаменитість без сорому демонструє себе справжню – без макіяжу і укладки.

Звичайно, важко прийняти, що твій кумир старіє. Хоча для шанувальників Сінді це не важливо. Їм подобається її природність і те, що вона не вдається до послуг пластичних хірургів в гонитві за молодістю. Адже навіть старіти треба вміти красиво, і, судячи з усього, Сінді Кроуфорд справляється на «відмінно». Фолловери знаменитості пишуть в коментарях слова захоплення її зовнішністю. Їх не налякав знімок зірки без макіяжу, навпаки, підписники висловлюються про те, що так вона навіть красивіша. Натуральна краса притягує.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що легенда світової модної індустрії з'явилася на сторінках спецвипуску іспанської редакції видання Vogue в образах з нових колекцій преміальних брендів, включаючи Saint Laurent, Ralph Lauren, D&G і Marc Jacobs. Автором нових приголомшливих знімків з Кроуфорд виступив відомий аргентинський фотограф Себастьян Фаєна, який знімав супермодель на мальовничому березі біля моря.

Нагадаємо, Сінді Кроуфорд показала, як не нудьгувати влітку. Легендарна модель показала смішний ролик з молодості.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водянова з "покерфейсом" вийшла в люди у дивному вбранні.