Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новим відео в своєму мікроблозі в Instagram. Виявляється, артистка знялася в рекламі косметичного бренду Maybelline New York.

На відео в Instagram представлений проморолик участі Наді в проекті бренду "Макіяж в стилі міста". Повністю рекламне відео можна подивитися на YouTube. З ролика, в якому Дорофєєва з'явилася без макіяжу, стає зрозуміло, що співачка прийшла до візажиста Maybelline Алекса. Разом з ним Надя Дорофєєва експериментували з офісними макіяжем.

"Надя Дорофєєва та Maybelline New York руйнують стереотипи про офісний макіяж. У новому випуску "Макіяжу в стилі міста" Алекс підготував для Наді сміливий діловій мейк з класичними ультра-чорними віями і насиченими губами", - йдеться у підписі до відео на каналі YouTube.

"Сьогодні вийшов не тільки новий випуск DODO VLOG (посилання в stories та описі профілю). Так само на каналі Maybelline Ukraine з'явився свіжий випуск @mu_inthecitystyle_ua. Швидше дивіться все!", - підписала Надя своє відео в Instagram.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що шанувальники в захваті він нового образу Наді Дорофєєвої, створеного візажистом косметичного бренду. Про це вони написали в коментарях до відео, де засипали Надю компліментами.

"Надя, тебе так не звично бачити з таким хвостиком", "Красуня", "Шикарно", "Надя, тобі без мейку набагато краще", "Супер класна", "Надюша, я тебе обожнюю", "Яка ж ти красива", "Вже подивилася. З нетерпінням чекала нового випуску Maybelline", "Любимо тебе, зайка", "Суперское відео, найкраще вийшов акцент на губах", - пишуть шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.