У четвер, 18 жовтня, в одній з російських клінік помер 31-річний Сергій Бондаренко - соліст популярного гурту "Ненсі", заснованого її батьком, Анатолієм Бондаренком. Найімовірніше причиною смерті музиканта стала хвороба, яка дуже різко активізувалася і почала стрімко прогресувати.

Про це розповів гітарист колективу Олексій Циплаков, передають російські ЗМІ. Що це за хвороба, поки не повідомляється.

"У лікарні помер. Це було раптово дуже", — сказав музикант.

Трохи раніше представники прес-служби колективу "Ненсі" заявляли, що його смерть з нещасним випадком не пов'язана.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гроші більше не потрібні

Відомий український співак Віктор Павлік, який декілька тижнів тому повідомив про страшну хворобу сина, заявив про зупинку збору коштів на лікування.

Нагадаємо, на 74 році життя помер екс-міністр оборони, український політик Валерій Шмаров. Про трагедію розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Нік Мирта. Як повідомив журналіст, колишній міністр оборони України, доктор технічних наук, професор і екс-директор Аерокосмічного інституту Національного авіаційного університету Валерій Шмаров помер ще напередодні, в неділю, 14 жовтня.

Тепер про причини смерті не говорять, відомо лише, що останнім часом чоловік тяжко хворів.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант". Спортсмен помер у Канаді у віці 87 років. Повідомлення про смерть Джонатана підтвердила прес-служба WWE. Джонатан був госпіталізований в серпні і з того часу перебував під наглядом лікарів.

Також "Знай.ua" писав про те, що 12 жовтня пішла з життя легендарна актриса Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.