Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Пітер, щоб відвідати свого паралізованого батька. Так, артистка присвятила татові зворушливий пост, виставивши спільний знімок, однак шанувальники вважають такі дії награними.

"В гостях у любого тата.🙏🏻 Мій любий, я так вдячна тобі за все кращі та найсильніші якості життя, які мені передані тобою!👍🏼 Шкода, що ти не можеш мені нічого сказати вже 10 років..😔 Але я тебе точно розумію! Знай, що я в тебе є. Я буду поруч завжди. Що б не було. Тепер я-твоя опора. Я все витримаю і вистояти зумію як раніше.💪🏻🌺 Тримайся! Твоя я.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Навіщо ти пишеш це на публіку? Хіба твій тато це читає?!", "Краще б це все батькові сказала особисто, не думаю, що він все це читає...", "Ти бл*ть краще забери свого тата до себе", "Ну на хрін цей пост????? Кому????? Навіщо????? Для чого???? Хтось підказав, що потрібно реабілітувати імідж? Згадала тата? Диван прорекламувала? Фотка стара! Напевно навіть не заїжджала до батька! Мені тепер зрозуміло, чому у цієї жінки життя - пекло!", "А тато користується ІГ? Чого вона тут йому пише? Або все-таки напилася і піонерська душа вимагає клятв прилюдних?!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.