Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала шанувальників чимось новеньким, виклавши колаж з Лесею Українкою. Фанати думають, що артистка хоче випустити нову книгу.

"Новий проект скоро. Як думаєте , що це?", - поцікавилася Фреймут. Фолловери ж взялися коментувати: "Може нова книга "Як я пишаюсь донькою, яка не є частиною отари"", "Де Ви, а де велика Леся Українка. Порівняли х@й з пальцем! «Коня кують, а жаба ногу підставляє»", "Новий проект тому що "Шоу Оля" закрили??? Аххахаххааххаха може досить вже?", "Порівняла член з пальцем)))Вибачте за мою французьку", "Оля, я думаю вам ще далеко до Лесі Українки. Нащо себе порівнювати з нею.", "Щось таке провальне, як і шоу Оля?".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.