Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Нещодавно знаменитість поспівпрацювала з відомим фотографом і режисером Девідом Лашапелем, щоб прорекламувати нову лінійку тіней власного бренду. Так, Кім виставила гаряче фото, позуючи оголеною на шовкових простирадлах.

"Трохи срібного на очах цього ранку! Мерехтлива колекція від @david_lachapelle. Доступна в цю п'ятницю виключно на Kkwbeauty.com", - заінтригувала Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і за 18 годин кадр набрав понад 2,8 млн. лайків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позировала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.