Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала піжаму популярного американського бренду, не забувши виставити головну гордість - масивні сідниці.

"Не можу дочекатися п'ятниці, щоб провести весь день в ліжку, кутаючись в цю піжаму!", - поділилася планами Чері. За 15 годин кадр зібрав майже 228 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз і залишилися в захваті від фігури і обличчя Ани. Шанувальники почали писати їй безліч компліментів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.