Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже сексуальним кадром в міні-бікіні. Таким чином дівчина привернула увагу до свого еротичного календаря на 2019 рік.

За 7 годин фото набрало 162 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали розхвалювати Ану, називаючи її дуже гарячою. Особливо хтиві писали, що зробили б з Чері, будь вона їх дівчиною.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватній сторінці та экслюзивному Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.