Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. 19 жовтня знаменитості виповнився 31 рік. Так, артистка показала дуже зворушливе фото з маленьким песиком, величезними букетами квітів та безліччю повітряних кульок.

"Happy Birthday to me;)🎁🎊❤️", - лаконічно підписала кадр Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Богіня, Королева паркету!))А головне просто чудова і неймовірно талановита дівчина!!! Міцного здоров'я і шаленого кохання!!!Люблю і обожнюю, міцно обнімаю!!!....P. S. Успіхів цієї неділі😉😘😘😘", "Лесю Іванівно,ти чудова!)Будь такою ж!З Днем Народження,красуня)Цьом", "З днюхой тебе Богиня!🍰🍰Спасибі тобі за твою щирість, життєрадісність і за іскрометний гумор 😂 Щастя і удачі 💞🥀💋", "З днем народження найпрекрасніша «драбина»! Залишайся такою ж яскравою, сміливою, прекрасною і променистою!🎉🎊 прекрасного настрою, посмішок і багато багато жіночого щастя💋💋💋💋", "З Днем Народження тебе,лялечка😘Всього самого доброго,світлого і позитивного😘".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.