Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому позує з дуже загадковим хлопцем. Так, дівчина сидить на колінах у чоловіка, а фанати гадають, хто це - її чоловік чи новий коханий.

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - лаконічно підписала знімок Ратаковскі. За 17 годин фото набрало 452 тис. лайків. Фолловери ж почали думати, хто прийшов з Емілі на вечірку. Більшість все ж надали перевагу тому, що це чоловік моделі - Себастьян Беар-МакКлард, у шлюбі з яким дівчина вже майже рік.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.