Скандально відома російський співачка, солістка рок-гурту "Нічні снайпери" Діана Арбеніна виступила у так званій донецькій "народній республіці" і поплатилася за це. Мало того, що їй заборонено в'їзд на територію України, так тепер проблеми почалися й у рідній Росії. Після того, як під час виступу артистка вибачилася за "колег по цеху", які не приїхали підтримати мешканців Донбасу, її концерти пачками почали скасовувати на батьківщині.

В інтерв'ю YouTube-проекту "А поговорити?.." Арбеніна підкреслила, що досі не розуміє, за що СБУ внесла її у чорний список.

"30 або 50 концертів скасувалися. Непогано, правда? Мене кинули в якусь дивну машину. Хоча я не вибачалася за Росію перед Україною. Це марення сивої кобили. Я сказала, що співчуваю людям (на Донбасі - ред.), тому що вони опинилися у страшному для України часі", - заявила Арбеніна.

"Я розуміла, що розпускати гурт було не можна. Була впевнена, що рано чи пізно все налагодиться. Я, звичайно, вдячна Воронежу, Єкатеринбургу, Москві і Пітеру - тому що ці чотири міста вистояли. А у всіх інших містах чомусь відразу дах "потік" на майданчиках. Дзвонили організатори і говорили: "Ви знаєте, а у нас тут ремонт розпочався. Тому концерту бути не може", - продовжила співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Арбеніна вважає, що таку кількість концертів скасували через банальну ланцюгову реакцію.

"Я гадаю, що це ланцюгова реакція. Першим впало місто Володимир. Там скасували перший концерт. А потім всі ж організатори пов'язані між собою. Вони одне одного знають і пливуть в одному човні", - сказала артистка.

Нагадаємо російська співачка Лоліта Мілявська, якій СБУ заборонила відвідувати Україну, записала аудіопривітання для пасажирів аеропорту Сімферополя.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", відомий продюсер розповів про ставлення російських зірок до українців.

Також портал "Знай.uа" писав про те, які артисти їздили на гастролі до Криму: шокуючий список.