Мурат Налчаджіоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. Такого висновку дійшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій. Його подруга Кароліна Коледа, вважає, що кохання між подружжям нікуди не поділося, у той час як інформація про зради залишається непідтвердженою.

"Раніше у нас була спільна компанія, ми часто відпочивали разом. Він (Мурат, - ред.) завжди прагнув підтримувати своїх друзів у важких ситуаціях, і я не помічала за ним якийсь негатив. Десять років тому він приїхав до України з Туреччини, для нього тут було нове. Він не знав російської мови, навчався ресторанного бізнесу. Його у всьому підтримувала Ані Лорак. І ця підтримка була радше моральна, ніж фінансова", - пояснила дівчина плітки про те, що Налчаджіоглу нібито побудував свій бізнес за рахунок знаменитої дружини. Про це пише "Собеседник".

"Так, його завжди оточували чутки і плітки з приводу інших жінок, але він це ніколи не коментував. Я гадаю, саме ці пересуди і заважають його сімейному життю. Мені здається, що кохання між Ані Лорак з Муратом є і досі. Адже справжні почуття не можуть померти за день, за два, за місяць", - додала Коледа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Разом з тим дівчина наголосила, що бачила пару разом в минулому березні.

"Це було в Москві на афтерпаті Ані Лорак, присвяченій прем'єрі її нового шоу "Діва". Тоді у них було все чудово", - згадала Кароліна.

Якщо говорити про скандальне відео, яке і стало яблуком розбрату, то дівчина взагалі сумнівається в його справжності. Кароліна впевнена, що парі вдасться зберегти сім'ю.

"З приводу Яни Бєляєвої (дівчина на відео. - ред.) можу сказати тільки те, що вони знайомі через їхнього спільного друга. Не розумію, чому їм приписують стосунки", - пояснила вона.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.

Також Знай.uа писав про те, що відома українська запроданкою Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережу виступом в українській столиці.