Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Так, Анастасія викликала бурю емоцій у своїх підписників черговою публікацією в Instagram. Балерина виклала "ранкове" фото в ліжку з букетом її улюблених білих троянд. Все б нічого, тільки Настя на ліжку не лежить, а стоїть, цнотливо прикриваючи голе тіло ковдрою. Балерина без макіяжу, а волосся, як завжди, не помите і прилизане ззаду.

Шанувальники почали соромити балерину в коментарях, пояснюючи їй, що для порядної жінки негоже публікувати такі фотографії. Крім того, уважні користувачі помітили, що поруч з ліжком висять червоні пухнасті наручники для сексуальних ігор. Про них Анастасію також почали питати в коментарях.

"Що тут скажеш. Порядна, благочестива, богомільна прима-балерина на ранок після чергової потрах*шки. Адже ви себе так позиціонуєте, Анастасія?", "Настюня, мила, такі фото навіщо викладати, голубка моя? А батьки твої побачать, дочка, ну це ж не можна ось так от, Настя. Ви ж краще, ніж себе показуєте", "Фото на унітазі вже пора", "Що ви хочете від самотньої жінки. Був би чоловік поруч, то не фоткалась би, прикрившись ковдрою. Знайди собі Настя нормального мужика. Щоб ніч була в кайф і голову вилікуєш", "Для прийому гостей все готове".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Наручники по чому брала? Сподіваюся, знижку зробили, як заслуженому варенику країни, та що там країни, світу!", "Посмішка як у божевільної! Позорище", "Настя а який у вас діагноз? Це пипець", "Дама явно з привітом", "Настя, а покажіть підписникам свою колекцію дилдаків до купи. А то анальний секс у вашому виконанні вже всі бачили, наручники ось продемонструвала, давайте вже все викладайте, не приховуйте", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова пробила чергове дно, ще й батька втягнула.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.