Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева показала фанатам фотографію, від якої мурашки по шкірі… від холоду. Модель перетворилася на Снігову королеву, таким чином анонсуючи новий випуск шоу "Топ-модель по-українськи".

"Наші учасники відчують на собі всю тяжкість життя первісних людей, з їх дикими, неприборканими емоціями і пристрастю. Чи розтоплять гарячі серця закоханих крижані брили? Або ж холод візьме своє і наші моделі будуть скуті некомфортними умовами? З нетерпінням чекаю випуск! Тільки на Новому каналі о 19:00! Ваша снігова королева", - написала Алла Костромічева у підписі до фото в Instagram.

Шанувальники не залишилися байдужими до такого перевтілення улюбленої моделі та висловили своє захоплення в коментарях. А також повідомили, що з нетерпінням чекають новий випуск шоу "Топ-модель по-українськи".

"Ви прекрасна", "Ура новий випуск! Обожнюю ТМПУ, і до речі, чи буде 2 частина відповідей на питання з Instagram і Google?", "Королева! Красива", "Як орлиця", "Яка крута", "Дуже красива", "Шикарна", "Алла, красуня! А учасники в цьому сезоні настільки безкультурні, що місцями не приємно дивитися", "І я з нетерпінням чекаю випуск, а фотографія просто чудова", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що кожну п'ятницю на Новому каналі виходить шоу "Топ-модель по-українськи 2018". Восьмий епізод модного шоу шанувальники побачать вже сьогодні, 19 жовтня. Учасникам шоу "Топ-модель по-українськи" запропонували справжній контракт з агентством. Але замовник шукає екстрим-модель. За шанс отримати реальну роботу мрії моделі будуть позувати на крижаному ложі і ходити по вугіллю. Їх чекають переохолодження, сльози і опіки. Але чи зможе хто-небудь зайти ще далі, стане відомо у новому випуску шоу.

Нагадаємо, українська супермодель зазиває літо оголеними фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.