Минуло всього кілька тижнів, як навколо української співачки Ані Лорак спалахнув скандал. ЗМІ активно пишуть про ймовірне розлучення співачки з її тцрецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. А сьогодні артитка випускає емоційну пісню, яку можливо, присвятила саме своєму невірному чоловіку.

Композицію опублікували 18 жовтня на каналі Youtube.

Пісня "Сон" — перша Лорак після розставання з Муратом.

Ані Лорак


Мабуть, 40-річна Ані Лорак намагається знайти розраду в роботі після новин про її розлучення з чоловіком. Зірка поки офіційно не підтвердила, але і не спростувала цю інформацію — зате вона вилила свої емоції в новій пісні "Сон".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я бачила сон, в якому вона цілує тебе / Але так нечесно / Я бачила сон, прошу про одне / Щоб він не виявився віщим", — так звучать слова пісні у виконанні Лорак.

зрада чоловіка

Додамо, у вересні цього року громадськість була шокована, дізнавшись, що, поки Ані Лорак заробляє гроші на життя своєї родини, її чоловік Мурат, проводить час в одному з київських караоке-клубів в компанії молодої красуні Яни Бєляєвої. А вже у жовтні українські ЗМІ повідомили, що Ані розповіла своїм нотаріусам про недавно розпочатому судовому процесі. Співачка була одружена з турецьким бізнесменом 9 років. У них є спільна 7-річна дочка Софія.

родина Кароліни

Нагадаємо, Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нові кадри, на яких вона позує у досить заїждженому образі - у банному халаті та з рушником на голові. Але до цього вона додала ще й масивні прикраси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Лорак влаштувала пікантні танці без спіднього.

Також Знай.ua писав, що донька Ані Лорак, яка нещодавно вперше сіла за шкільну парту, вже засяяла на модельному подіумі.

Дивіться: Новиа пісня Ані Лорак