Її стрункість - це предмет для заздрості багатьох дівчат. Сама ж Кара Делевінь не соромлячись їсти піцу, гамбургери і солодощі, змушуючи весь світ гадати, як можна бути супермоделлю і ні в чому собі не відмовляти. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Сама Делевінь стверджує, що їй просто пощастило з генами. Вона худенька від природи, тому ніколи не мучить себе дієтами. Дівчина не раз зізнавалася, що хотіла б навіть трохи поправитися, щоб її форми стали трохи більш округлими. Тому вона більше намагається набрати вагу, ніж скинути.

"Мене часто можна побачити в фаст-фуді чи кав'ярні, так як я не уявляю своє життя без соковитого бургера або чашечки ароматного гарячого шоколаду. Не дивлячись на це, я уважно слідкую за кількістю з'їденого мною холестерину", - розповідає Кара.

Однако все ж у неї є деякі правила харчування. Кара минімізувала вживання цукру тому, що вона вважає його головним каталізатором виникнення жиру. Також вона намагається вживати якомога більше білка: білого м'яса та риби.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Каву в раціоні моделі замінив імбирний чай з лимоном, який набагато корисніший.

"У будь-якому разі, краще їсти, ніж не їсти. Коли я не їм, перебуваю в огидному настрої", - зізнається Кара.

Існують також моменти, коли навіть худенькій Карі доводиться трохи схуднути. Тоді вона сідає на дієту, яку колись сама ї вигадала: вона включає в себе овочеві смузі, гарячу воду з лимоном і імбиром, куряче м'ясо, жирну рибу і тушковані овочі.

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Тренування присутні в житті Кари, але з ними вона теж не старається.

  • Понеділок: 45 хвилин бігу і 15 хвилин скакалки;
  • Вівторок: 60 хвилин кікбоксингу;
  • Середа: 15 хвилин скакалки і 20 хвилин бігу;
  • Четвер: 25 хвилин вправ для ніг, стільки ж для пресу і 10 хвилин скакалки;
  • П'ятниця: 45 хвилин йоги і медитації;
  • Субота: 45 хвилин пілатесу і 15 хвилин вправ для пресу;
  • Неділя: день відпочинку.

Нагадаємо, Ешлі Бенсон в Instagram-акаунті Кара Делевінь написала, що та повністю належить їй.

Раніше Знай.ua повідомляв, що розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.

Також Знай.ua писав, що Анастейша Стіл розкрила свій секрет стрункості.