Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони і нової пісні "Я бачила сон". Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дивне чорно-біле фото "після душу".

На знімку Ані Лорак позує фотографу в банному халаті, який кокетливо оголює її плече, а також з тюрбаном з рушника на голові. При цьому співачка бажає шанувальникам доброго ранку, натякаючи своїм образом на те, що тільки вийшла з душу. Ось тільки яскравий макіяж і масивні прикраси на шиї артистки говорять про те, що такий образ вона створила виключно для фотосесії. Хто ж ходить в душ з сережками і кольє, а виходить з нього з яскраво намальованим лицем.

У підписі до фотографії Лорак також запитує своїх фоловерів, що їм сниться. А ще вона залишила хештег #явиделасон, який є назвою її нової пісні, яку вона презентувала днями. Шанувальники не залишилися байдужими і почали розповідати співачці в коментарях про свої сни. Також фолловери засипали свою улюблену співачку компліментами з приводу нової пісні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Дякую за Вашу творчість. Дай Бог Вам всього лише найкращого, Ви заслужили", "Сниться, що Ані Лорак зі мною в дуеті співає!", "Що за мода у всіх – оголювати плече?", "Я б із задоволенням подивилася на Вас без макіяжу", "Пісня нереальна, стільки емоцій!", "Нова пісня просто клас, Кароліна, так тримати!", "Я ніколи не чула таку пісню. Дуже гарна", "Дуже крута пісня. Натхнення Вам!", "Богиня", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що читає книги. Так, фотографія з книгою в руках з'явилася в записі Ані Лорак в мережі. На фото співачка позує з яскравим макіяжем у схожій на спортивну кофті, а обличчя прикриває книгою під назвою "Роздуми. В чому наше благо?". У підписі до фото Лорак запитує своїх підписників, що вони читають.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці лютують.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці скаженіють.