Лідер російського гурту Ленінград Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай. Там Путін зробив неодночночное заяву щодо ядерної війни.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Наприклад, Путін заявив:

"У нас немає в нашій концепції використання ядерної зброї превентивного удару. Наша концепція - це відповідь на зустрічний удар. Але агресор повинен знати: відплата неминуча, все одно він буде знищений. А ми як жертви агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто зникнуть. Тому що вони навіть покаятися не встигнуть".

Сьогодні Шнуров як завжди різко висловився у своєму Instagram, опублікувавши вірш.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Здесь и так сплошные муки,

Хоть сегодня умирай.

Пусть подохнут эти сук*,

Ну а мы, конечно, в рай,

Попадем, как по путевке,

Так наш главный обещал.

Мыльте, граждане, веревки,

Тихо и не вереща!

Всеедино, всенародно!

Что нам райский переплёт?

Мы пойдем куда угодно,

Если Родина пошлет.

Хоть к Аллаху, хоть на плаху,

Хоть к началу всех начал.

Нас давно послали на...,

Если кто не замечал.

Раніше повідомлялося, що російський президент Володимир Путін чекає вибори в Україні не менше, ніж самі українські кандидати. І він не просто чекає, а задіює всі сили на те, щоб вплинути на вибори, привести до влади "свою" людину, і вже без зайвих зусиль підпорядкувати собі Україну.

Путін
Путін

Черговим доказом цього є слова агресора про нове керівництво України.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що хоче домовлятися з новим керівництвом України. Про це він сказав на засіданні дискусійного клубу "Валдай".

"Я вважаю, що сьогоднішня політика влади спрямована на торгівлю русофобією, антиросійськими настроями, більше не залишилося", - сказав Путін.

Путін
Путін

Нагадаємо, Путін розповів про ядерну війну, назріває паніка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Володимир Путін на форумі "Валдай" в Сочі знову повторив марення про те, що Крим "перейшов" до складу Російської Федерації на законних підставах.

Також "Знай.ua" писав, що представник США з питань врегулювання в Україні Курт Волкер виступив з гучною заявою.