Аліна Байкова – 29-річна українська красуня, яка народилася у Кропивницькому і стала однією з найпопулярніших моделей світу, часто тішить шанувальників новими фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, зараз дівчина перебуває в американському Нью-Йорку і ділиться з підписниками знімками з осінніх вулиць мегаполісу.

Так, на одному з фото з геолокацією Нью-Йорк весела Аліна Байкова позує на літньому майданчику місцевого кафе. Вона сидить за столиком і грайливо показує язик на камеру. Незважаючи на сонячну погоду модель одягла чорну шапку, при цьому наряд її зовсім не теплий.

Українка у нью-йоркське кафе прийшла в коротенькій чорній сукні з довгими рукавами і глибоким декольте. При цьому виріз сукні на грудях ледь стримує кокетливий вузлик. Також, судячи з фото, можна зробити висновок, що модель без нижньої білизни. На ногах знаменитості прозорі колготки з зірочками.

Зазначимо, що 29-річна Аліна Байкова пройшла нелегкий шлях від офіціантки маленького кафе до музи модного дому Dior, а зараз вона ще куратор благодійних проектів зірок і власниця флористичної студії Alina's Flower. У свій час ходили чутки, що українська модель стала обраницею голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, однак сама Аліна всі ці чутки спростовує і заявляє, що вони з актором просто друзі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що всесвітньо відома українська модель Аліна Байкова взяла участь у пікантній зйомці. Відверті знімки популярна модель опублікувала у своєму Instagram-акаунті. На фотографіях Байкова позує топлес. Фанати можуть милуватися її ніжною ідеальною спиною, а також побачити обриси грудей. На першому знімку Аліна позує в одних білих трусах, а на другому – в брюках бежевого кольору.

Нагадаємо, гаряча українка Аліна Байкова показала мексиканцям соковиті персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аліна Байкова розповіла про зв'язки з Ді Капріо.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ді Капріо спокусив українку Аліну Байкову.