Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною". Новою гостею артистки стала наречена Тіматі, модель Анастасія Решетова, яка, за чутками, вагітна.

"Знаєте, чому я люблю шоу? Та тому що гості тут можуть бути справжніми, їм не потрібно нічого приховувати, прикрашати. Моє відкриття – Анастасія Решетова. За одну годину інтерв'ю я побачила сильну, впевнену в собі, але при цьому тендітну, закохану і дуже сором'язливу Настю. Сподіваюся, ви відчуєте... Посилання на шоу в профілі і сторіз", - написала Тодоренко в своєму Instagram і додала проморолик свого шоу, яке повністю вже можна подивитися на YouTube.

Зазначимо, що інтерв'ю вагітної на останніх термінах Регіни і нареченої репера Тімоті Анастасії Решетової вийшло дуже динамічним і веселим. Тодоренко, яка ось-ось народить, вибрала для зйомок стильне оксамитове плаття, яке тільки підкреслило величезний живіт. При цьому Регіна все ще не відмовляється від високих підборів – на ній прості босоніжки на шпильці. Волосся телеведучої акуратно зібране у хвіст ззаду, а на обличчі яскравий макіяж.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вагітна Тодоренко показала миле фото. Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка активно будує кар'єру на російському телебаченні, і яка вже на останніх термінах вагітності, не сидить без діла. Так, замість законної декретної відпустки телезірка продовжує працювати і знімати нові випуски свого шоу на російському телеканалі. А ще не забуває радувати шанувальників новинами зі свого життя.

Так, на сторінці телезірки в Instagram з'явилися яскраві осінні фотографії. На одному з фото щаслива Регіна позує в компанії свого нареченого, російського артиста Влада Топалова. На другому фото така ж усміхнена телеведуча відображена під час ігор з собакою.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.