Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram ряд знімків з Кривого Рогу. Популярний український співак Олег Винник, який знаходиться в турі "Ти в курсі", опублікував серію знімків з кар'єру у Кривому Розі, чим викликав захват у прихильниць. На опублікованих кадрах Винник позує в касці і яскравому жилеті зі світловідбивачами.

За словами Винника, пам'ятки промислового туризму він встиг об'їхати на вантажній машині БелАЗ. Також артист пожартував, що в цих місцях шукав нові концертні майданчики. "Шукаємо нові концертні майданчики. Кар'єр ПГЗК – вражаюче видовище! Особливо, коли ти за кермом БелАЗа", - розповів Винник.

Шанувальниці артиста не залишилися байдужими і почали запрошувати Винника в свої міста, а також засипати компліментами і зізнаннями в коханні. Ось, що пишуть користувачі в коментарях до цього посту.

"Супер клас. Олег, ви нас балуєте, фотки бомбастичні", "Машина для справжніх чоловіків. Олег, ви чудовий, з Таюне добре виглядаєте разом", "Поставили б ще його з голим торсом і відбійним молотком, дівчата б ніч не спали", "Красунчик", "Ви такий гарний, що я просто втрачаю свідомість", "Белаз для вовчиць", - пишуть під фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше повідомлялося, що улюблениць українських жінок записав романтичне осіннє відео, в якому розповів про свої плани. У ролику артист сидить на траві в оточенні жовтого листя і грає на гітарі. А також розповідає новини і плани щодо свого туру.

"Ми розпочали другу частину туру "Ти в курсі". Попереду три тижні і 12 концертів. У деяких містах по два концерти. Але всі ці концерти будуть відбуватись на закритих майданчиках, тому що вже осінь і потрібно виступати там, де тепло. До зустрічі, я вас всіх люблю. Будемо співати, танцювати і веселитися", - повідомив Олег Винник в своєму відеозверненні.

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.