Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників новими фото. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram селфі зі студії звукозапису і запропонувала вгадати, кому ж вона присвятила свою нову пісню.

На знімку Аліна Гросу млосно дивиться в камеру, стоячи поряд з мікрофоном. Щоб підігріти інтерес до нової пісні, яку вона в цей момент записує, співачка запропонувала підписникам вгадати ім'я людини, яке згадується в композиції.

"У назві моєї нової пісні міститься ім'я. Вгадайте яке? Про кого вона? – підписала знімок артистка. Шанувальники не пройшли повз і почали висувати свої версії, відповідаючи на питання Гросу, а також засипали співачку компліментами і побажаннями.

"Алінка, не знущайся над нашою статтю. Скажи сама ім'я коханого і ми порадіємо за щастя із обраним!", "Улюблене ім'я! А кожен же буде називати своє. А хто вгадав – тому повезло", "А коли буде пісня українською", "Про Рому, з яким ти зустрічалася?", "Твого коханого?", - пишуть шанувальники свої здогадки.

Раніше повідомлялося, що груди запроданки Гросу покусали чи то бджоли, чи то пластичний хірург. Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим кадром. Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спокусливому ролику Гросу продемонструвала свої величезні груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її принади.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.