Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

В цей раз українська співачка показала шанувальникам, чим займається в кожну вільну хвилину, яку знаходить у своєму щільному графіку. Як відомо нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso". До речі, цей кліп був знятий в США, де в джунглях. Так от, цю пісню Настя Каменських заспівала на іспанській мові.

Очевидно, що на композиції "Peligroso" співачка зупинятися не збирається, так як активно вивчає іспанську мову. При цьому, в одному з інтерв'ю Настя розповіла, що відмінно знає італійську мову, адже деякий час жила в Італії.

На знімку, опублікованому в Instagram, Настя Каменських позує на камеру з ручкою в роті і обклавшись конспектами з іспанськими словами. Артистка нагадує школярку, яка вчить уроки, вона в домашньому стилі і з зібраним волоссям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських похвалилася успіхом. Цього разу співачка опублікувала яскравий знімок в компанії, швидше за все, своєї команди, яку почала дякувати в підписі до фото.

"Моєму проекту NK ще немає й року, а ми вже так багато зробили. Зняли безліч відеокліпів з мільйонами переглядів, випустили різдвяний акустичний альбом і фільм на 4 мовах, днями презентували довгоочікуваний сольний альбом #NoKomments, реалізували міжнародний проект, представивши #Peligroso на головних Латиноамериканських каналах і радіостанціях! Україномовна пісня #Тримай грала для італійських слухачів на їх головній радіостанції Rai Radio. Спасибі за все це моїй #nkteam! І звичайно ж вам, дорогі шанувальники. Всі ми одна велика #NKfamily. Люблю вас безмежно", - написала Каменських.

Нагадаэмо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим звабливим фото.