Популярна українська співачка, екс-учасниця шоу "Х-фактор" Сюзанна Варніна під час виступу з чоловіком Романом Варніним, лідером групи "Мальбэк" розгорнула справжню драму. Зі сцени співачка почала звинувачувати чоловіка у побитті. Замість того, щоб зняти побої в ОВС, Сюзанна почала кричати про це на сцені.

Відповідний відеозапис був опублікований на YouTube.

Виконавиця взяла у чоловіка мікрофон і заспівала:

"Я плачу сльозами солі, тому що Рома б'є мене, і я розлучаюся з ним. Це розлучення Мальбэк і Сюзанни. Це кінець відносин Сюзанни і Мальбэк" Сюзанна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього солістка почала матюкатися, зриваючись на крик, а потім кинула мікрофон на сцену.

Вже не вперше пара виставляє на показ свої стосунки через творчість. У минулому році "Мальбэк" випустив кліп "Плакса", в якому на всю країну поскаржився на своє особисте життя з Сюзанною.

Нагадаємо, що багато хто говорить, що в Голлівуді не може бути справжньої любові. Новини тільки підтверджують це: знамениті пари постійно розлучаються і зраджують один одного. Проте, є серед зірок і такі, хто дійсно створив щасливі союзи, які можуть витримати перешкоди.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 40-річна Ані Лорак намагається знайти розраду в роботі після новин про її розлучення з чоловіком. Зірка поки офіційно не підтвердила, але і не спростувала цю інформацію — зате вона вилила свої емоції у новій пісні "Сон".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Мурат Налчаджиоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. До такого висновку прийшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій. Його подруга, Кароліна Коледа, вважає, що любов між подружжям нікуди не поділася, в той час як інформація про зради залишається непідтвердженою.